Ontdek en Speel: Het Kwaliteiten Kwartet
06 december 2023 
in Alles

Ontdek en Speel: Het Kwaliteiten Kwartet

Ontdek en Speel: Het Kwaliteiten Kwartet van KidsKoots

Bij KidsKoots geloven we dat elk kind unieke kwaliteiten bezit die hen bijzonder maken. Deze kwaliteiten vormen niet alleen de basis van hun persoonlijkheid, maar zijn ook essentieel voor hun ontwikkeling. Daarom introduceren we met enthousiasme ons educatieve en leerzame cadeau: het Kwaliteiten Kwartet!

Leerzaam en Speels

Het Kwaliteiten Kwartet is meer dan zomaar een spel; het is een krachtig hulpmiddel om kinderen bewust te maken van hun eigen kwaliteiten en die van anderen. Tijdens het spelen van dit kwartetspel ontdekken kinderen op een speelse manier wat hen uniek maakt. Door de interactie met andere kinderen leren ze ook de diversiteit aan kwaliteiten waarmee ieder individu is verrijkt.

Kwaliteiten als bouwsteentjes

Als Kindercoach begrijp je ongetwijfeld hoe essentieel het is om de kwaliteiten van een kind als uitgangspunt te nemen voor verdere ontwikkeling. Het Kwaliteiten Kwartet biedt hierbij een waardevolle ondersteuning. Door de verschillende kwaliteiten in kaart te brengen, ontstaat er een kleurrijk palet van eigenschappen die als bouwsteentjes dienen voor het verdere verloop van de coaching.

Hoe Werkt Het?

Het Kwaliteiten Kwartet bestaat uit prachtig vormgegeven kaarten die elk een specifieke kwaliteit vertegenwoordigen. Denk aan doorzettingsvermogen, creativiteit, vriendelijkheid en nog veel meer. Tijdens het spel proberen de kinderen kwartetten te vormen door kaarten van dezelfde kwaliteit te verzamelen. Hierdoor raken ze niet alleen vertrouwd met diverse kwaliteiten, maar leren ze ook strategisch denken.

Waarom Het Kwaliteiten Kwartet?

1. Bewustwording: Kinderen ontwikkelen een bewustzijn van hun eigen kwaliteiten en die van anderen.
2. Interactie: Het spel bevordert sociale interactie en samenwerking tussen kinderen.
3. Educatief: Leerzaam en educatief, met aandacht voor positieve eigenschappen.
4. Coaching: Een waardevol instrument voor kindercoaches om de unieke kwaliteiten van elk kind te verkennen.

Geef een geschenk van waarde

Het Kwaliteiten Kwartet is niet zomaar een cadeau; het is een investering in de groei en ontwikkeling van een kind. Geef een geschenk dat niet alleen vermakelijk is, maar ook bijdraagt aan zelfbewustzijn, empathie en positieve interactie met anderen.

Kies voor het Kwaliteiten Kwartet van KidsKoots en geef een cadeau dat de bouwstenen legt voor een stralende toekomst!

Ontdek meer over het Kwaliteiten Kwartet en andere educatieve spellen op onze website. Speelplezier en ontwikkeling gaan hand in hand bij KidsKoots!


Over de schrijver
Reactie plaatsen

Werkvormenbundel

7 werkvormen in verschillende thema’s.
Gemakkelijk in te zetten in de praktijk!

De verschillende werkvormen hebben ieder één van de volgende thema’s: Zelfbeeld, Omgeving, Gebeurtenis, Gedachten, Gevoelens, Gedrag en Gevolg.
50%
Je bent er bijna!
We mailen je de werkvormenbundel in kleur en zwartwit.
Je gegevens zijn veilig
Gratis downloaden
Werkvormenbundel